Politika privatnosti

Sa ponosom Vam predstavljamo svoj internet sajt i želimo da izrazimo zadovoljstvo Vašim interesovanjem za našu kompaniju i usluge koje nudimo. S obzirom da veoma ozbiljno shvatamo zaštitu korisničkih ličnih podataka, namera nam je da osećate sigurno dok se nalazite na našem sajtu. Zaštita vaše privatnosti pri obradi vaših ličnih podataka za nas predstavlja prioritet u svim poslovnim procesima. Lične podatke dobijene zahvaljujući vašoj poseti našim internet sajtovima obrađujemo u skladu sa zakonskim odredbama i regulativama u zemljama u kojima su naši sajtovi prisutni. Naša politika zaštite podataka zasnovana je na kodeksima ponašanja primenljivim na našu kompaniju. Na našem internet sajtu se mogu nalaziti linkovi ka drugim sajtovima, na koje se ne odnosi naša politika privatnosti. Iako vodimo računa da pažljivo proverimo sadržaj ovih sajtova, ne možemo preuzeti odgovornost za sadržaj eksternih linkova. Za sadržaj linkovanih sajtova odgovorni su isključivo njihovi vlasnici i operateri. Kompanija Bravarija univerzal poštuje privatnost ličnih podataka.

Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o uslugama koje naši posetioci traže i za koje se odlučuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju pretragu.
 
Vaši podaci su nam potrebni kako bismo vas redovno obaveštavali ili vam eventualno poslali upitnik o našim uslugama. Podrazumeva se da učestvovanje u ovakvim aktivnostima nije obavezno. Ukoliko ne želite da učestvujete u ovim aktivnostima, možete nas u bilo kom trenutku obavestiti pismom ili putem elektronske pošte kako bismo ograničili korišćenje vaših podataka u skladu sa vašim zahtevom.
 

PRAVO PRISTUPA LIČNIM PODACIMA

Na vaš zahtev, naša kompanija će vas bez odlaganja obavestiti pisanim putem, a u skladu sa važećim zakonom, da li u svom posedu ima vaše lične podatke i ako je to slučaj, koji su tačno podaci u pitanju. Ukoliko se, uprkos našim nastojanjima da uvek imamo ispravne i ažurirane podatke, ustanovi da su sačuvane informacije netačne, odmah ćemo ih izmeniti po zahtevu.

BEZBEDNOST PODATAKA

Kompanija koristi tehničke i organizacione mere bezbednosti u cilju zaštite svih podataka kojima upravlja putem sprečavanja nehotične i zlonamerne manipulacije podacima, gubitka i oštećivanja podataka, te pristupa od strane neovlašćenih lica. Takođe, stalno unapređujemo ove mere bezbednosti u skladu sa tehnološkim razvojem.

KONTAKT

Zahteve za izmenom ili brisanjem vaših podataka, kao i pitanja i savete u pogledu zaštite podataka, možete nam poslati putem pisma na našu poštansku adresu ili putem elektronske pošte na info@bravarijauniverzal.com.